söndag 9 januari 2022

Shadow & Bone börjar ÄNTLIGEN med säsong 2

 

Att Netflix fantasyserie Shadow & Bone ska få en andra säsong har vi vetat och glatt oss åt sen i somras, och nu rapporteras det äntligen från bland andra ScreenRant (Shadow & Bone Season 2 Begins Filming, Confirms David Wurawa (screenrant.com) om att säsong 2 inlett sin inspelning, och det var ju verkligen på tiden. Jämfört med Amazon, som satte igång inspelningen av Wheel of Times andra säsong redan innan trailern för den första haft premiär så är Netflix långsammare än en bakfull sköldpadda. Vad som tagit sån tid vet jag inte, men förhoppningsvis är det manusförfattarna som vill försäkra sig om att serien håller samma höga kvalitet som säsong 1. 

Shadow & Bone återvänder alltså för en andra säsong, gissningsvis 2023 (två år efter säsong 1, skärp er Netflix), och Ben Barnes, Freddy Carter, Jessie Mei Li, Amita Suman och övriga skådespelare lär återvända till sina roller. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Game of Thrones möter Walking Dead

 Okej, jag är medveten om att "Game of Thrones möter Walking Dead" inte alls är en korrekt beskrivning av The Last of Us , varken ...