tisdag 24 maj 2022

Gorr ser rätt läbbig ut


 Nu är den här! Den ordentliga trailern för Thor: Love and Thunder har slagit ner som en blixt på nätet, och visar betydligt mer än teaser-trailern som släpptes för någon månad sedan. Främst så får vi nu äntligen se Christian Bale som Gorr the God-Butcher, och han ser faktiskt väldigt, väldigt bra ut. Definitivt ett av de obehagligaste utseendena för en skurk i Marvels filmer, även om man (om man vill vara elak) skulle kunna säga att han ser ut som om Jeff Bezos tagit ett bad i blekmedel. Jag tror också att Bale är perfekt för rollen som psykotisk intergalaktisk seriemördare med hybris och hämndbegär nog att ge sig på gudar. Om Taika Waititi spelar sina kort rätt kan han nog få till en av MCUs bästa skurkar här. 

Trailerns andra stora "reveal" är Russell Crowe som Zeus. Att han är med i filmen har Marvel själva inte skyltat med, men det har Russell gjort själv, så med andra ord är det ingen överraskning, iallafall inte om man följt nyheter om filmens produktion. Zeus kommer förmodligen överleva i sisådär fem minuter innan Gorr fimpar honom, men det är kul att han är med, och att Crowe axlat rollen. Vi får också se mer av Valkyrie (Tessa Thompson) och Jane Foster/Mighty Thor (Natalie Portman), men desto mindre av Guardians of the Galaxy, som jag misstänker inte är med i filmen särskilt mycket (det faktum att varken de eller deras namn syns på den nya postern pekar mot det). 

Thor: Love and Thunder har hursom premiär i juli, och är därmed lite mer än en månad bort. Det kommer bli oerhört spännande att se exakt vad Waititi och kompani knåpat ihop. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Game of Thrones möter Walking Dead

 Okej, jag är medveten om att "Game of Thrones möter Walking Dead" inte alls är en korrekt beskrivning av The Last of Us , varken ...