fredag 15 juli 2022

Den kompletta Immortal Empires-kartan (typ)


 Nu har vi äntligen fått startpositioner för alla existerande faktioner och raser i Warhammer 3-spelläget Immortal Empires (som för övrigt också fått ett releasedatum, tagga 23 augusti!). Det enda som saknas är de fyra DLC-lorderna som vi vet är påväg. Förhoppningsvis får vi information om dem snart. Till dess så finns det ett par skojiga positioner att lyfta:

*Allas vår favoritpirat (suck it, Vampire Coast) Lokhir Fellheart har flyttat till östra Cathay. Det visste vi iochförsig redan, iochmed att Creative Assembly redan för ett par veckor sedan lät tillkännage att Lokhir skulle besöka Cathay. Ändå kul att se hans exakta position. 

*På tal om svartalver så har man genomfört den rotation som många verkar ha hoppats på. Malus har lämnat den sydöstra delen av kartan till förmån för norra Chaos Wastes. Rakarth flyttas i sin tur ner från norden och hamnar i betydligt varmare klimat i Lustria. Och Lokhir fyller Malus roll som dark elf-representanten i öster. 

*Tyvärr flyttade de inte Durthu :-( Hade hoppats på det, eftersom han och Orion startar på mer eller mindre samma ställe. Men men, man kan inte få allt. 

*Vampyrerna har fått spännande positioner. Mannfred Von Carstein har gjort en Volkmar, och lämnat the Empire till förmån för the Badlands, där Skarbrand, Settra, Eltharion, Thorek och Repanse kan tävla om att få banka skiten ur honom. Budget-Mannfred, också känd som Helman Ghorst, har gjort en mer hälsosammare flytt, och har tagit sig österut. Visserligen sitter han i en spännande rävsax mellan Imrik och Ku'gath, men det är inte lika illa som för stackars Mannfred. 

*Warriors of Chaos har spridits ut en smula. Sigvald börjar hyfsat nära Naggaroth, medan Archaon the Everchosen gör sig redo att massakera Boris Ursus norr om Kislev. Och herr Suneater verkar bli Orkeater, då han startar två centimeter bort från Grimgor. 

*Racet mot Karak-Eight-Peaks verkar bli mer spännande. Queek och Skarsnik har flyttats närmre det omtvistade berget, och Belegar Ironhammer har visserligen knappt rört på sig, men har fått en enklare marschväg: han behöver inte gå förbi Grimgor längre. 

Nu ser vi fram emot DLC-lorderna, och framförallt den 23 augusti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Game of Thrones möter Walking Dead

 Okej, jag är medveten om att "Game of Thrones möter Walking Dead" inte alls är en korrekt beskrivning av The Last of Us , varken ...