torsdag 3 februari 2022

Årets spännande Netflixutbud

 


Netflix har just släppt en gemensam trailer för en hel drös kommande originalfilmer, och visar där upp glimtar av allt ifrån Ryan Reynolds science-fiction film till den hypade uppföljaren till Rian Johnsons deckare Knives Out. Jag är särskilt hype på följande titlar:

*The Adam Project: Science-fiction-äventyr med Ryan Reynolds och Mark Ruffalo. Såg snygg ut i trailern, och sålänge Reynolds spelar något annat än en nedtonad version av Deadpool som han gjort de senaste åren så kan det nog bli rätt bra.

*The Gray Man: Det här ser jag verkligen fram emot. Russo-bröderna följer upp Avengers: Endgame med att göra spionaction, med Chris Evans (iförd ful fejkmustasch), Ryan Gosling och Ana de Armas i rollerna. Tror verkligen på denna, och trailerklippen gjorde mig inte besviken.

*Knives Out 2: Jag gillade verkligen första Knives Out, och nu återvänder Rian Johnson med ytterligare en gåta för Daniel Craigs excentriske detektiv Benoit Blanc. Listan på misstänkta är lika imponerande som i första filmen: Dave Bautista, Kathryn Hahn, Ethan Hawke, Leslie Odom Jr, Madelyn Cline, Jessica Henwick och Edward Norton kommer medverka.

*The Sea Beast: Hade ingen koll på att det här var något Netflix jobbade på, men en till synes välgjord Disneydoftande animerad familjefilm med fantasytema? Sign me up, kan bli en klassiker. Eller ett magplask. Spännande hursom. 

*The School for Good and Evil: Någon form av mishmash mellan Harry Potter och Descendants. Sålänge den tar inspiration från den förra och inte den senare så kan det nog bli en trevlig filmupplevelse. 

*Spiderhead: Ännu en film jag inte hade koll på innan idag, men efter att ha läst på känns det som någon form av psykologisk thriller-scifi med Chris Hemsworth som vetenskapsman. Lite otippad casting, men definitivt intressant att se, särskilt för att se Hemsworth bredda sig i sitt skådespel. 

Trailern hittar man här: Netflix 2022 Movie Preview | Official Trailer - YouTube


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Game of Thrones möter Walking Dead

 Okej, jag är medveten om att "Game of Thrones möter Walking Dead" inte alls är en korrekt beskrivning av The Last of Us , varken ...