söndag 6 februari 2022

Stellan Skarsgård läcker Star Wars-info till DN

 

Asså Stellan Skarsgård är ju för rolig. Han har nu för andra gången varit och läckt information om kommande Star Wars-serien Andor, en spin-off på Rogue One med Cassian Andor (Diego Luna) som fokus. Att Skarsgård ska vara med i serien har vi vetat länge, men jag undrar om Lucasfilm inte börjar klia sig lite i huvudet över honom. 

Skarsgård har nämligen börjat en fantastiskt kul vana att göra intervjuer med svensk media och i de intervjuerna släppa små bitar info om Andor. I juni förra året informerade han Sveriges Radio om att Forrest Whittaker minsann skulle vara med i serien, vilket inte hade läckt ut innan. Och nu har han berättat för DN att han ska spela in säsong 2 av Andor i höst, vilket ju låter oss veta att det dels blir en andra säsong, och dels att Skarsgårds karaktär med största sannolikhet överlever säsong 1. Tanken på att Lucasfilm nu får sitta och bevaka Stellans intervjuer i svenska dagsmedier för att kunna utöva eventuell damage-control är skitkul, och att DN citeras på StarWarsLeaks på Reddit är nästan ännu roligare. Nu håller jag tummarna för att Skarsgård läcker en Darth Vader-cameo till Göteborgs-Posten till sommaren. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Game of Thrones möter Walking Dead

 Okej, jag är medveten om att "Game of Thrones möter Walking Dead" inte alls är en korrekt beskrivning av The Last of Us , varken ...