måndag 7 februari 2022

Hjulet verkar få snurra en tredje gång

 

Enligt Deadline (‘Criminal Minds’: As Dealmaking Continues, Six Stars Are Poised To Return For Revival On Paramount+ (msn.com)) så har Wheel of Time förnyats för inte bara en andra säsong, utan även en tredje. Efter nyheten om att serien var mest in-demand i USA, och Amazons största seriepremiär under 2021 så är det inte särskilt konstigt. Förtroende verkar finnas för Rafe Judkins och hans team, och det är ju roligt. Personligen tror jag att serien har en chans att utvecklas i positiv riktning från säsong 1, som var en 3/5, särskilt om man såsmåningom kan bry sig mindre om Coronarestriktioner i takt med att pandemin förhoppningsvis taggar ner för gott. 

Hursom så spelar Wheel of Time just nu in sin andra säsong med Rosamund Pike (Moiraine), Daniel Henney (Lan), Josha Stradowski (Rand) och resten av gänget tillbaka för säsong 2, med undantag från Barney Harris (Mat) som ersätts av Donal Finn. Ny castmedlem för säsong 2 är Ceara Coveney, som kommer spela Elayne Trakand. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Game of Thrones möter Walking Dead

 Okej, jag är medveten om att "Game of Thrones möter Walking Dead" inte alls är en korrekt beskrivning av The Last of Us , varken ...