tisdag 22 februari 2022

Tina Goldstein and Where to Find Her

 



Nya karaktärsposters för Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore har släppts, som förberedelse för trailern som dyker upp på torsdag. Filmen släpps i april, och med tanke på det så är det överraskande att marknadsföringskampanjen såhär långt varit närmast nonexistent. Fantastic Beasts är ingen billig filmserie att producera, och Wizarding World är inte en franchise Warner Bros borde vilja slarva bort. Frågan är om marknadsföringsavdelningen är samma som Solo hade, eller om man bara inte tror på filmserien längre, efter allt kaos med JK Rowling, Johnny Depp, och den förra filmens minst sagt ljumna mottagande. 

Hur Secrets of Dumbledore tas emot av fans, kritiker och allmänna biobesökare återstår att se, men en fråga som på förhand är intressant är vad som hänt med Tina Goldstein. Tina, som spelas av Katherine Waterston har hittills varit den kvinnliga huvudrollen i serien, och har tillika ett romantiskt förhållande till seriens andra huvudroll, Newt Scamander (Eddie Redmayne). Trots det så syns Tina inte på en enda av de nya posterserna, och syntes inte heller till i den första trailern som kom förra året. Warner Bros har mig veteligen inte sagt något om att Waterston lämnat franchisen, och Waterston har inte sagt något hon heller. Så, var är Tina? Är det ytterligare behind-the-scenes-trubbel, eller finns det en storymässig orsak bakom hennes plötsliga försvinnande? 

För övrigt så ger posterserna oss en ordentlig titt på Mads Mikkelsen som Grindelwald, och Richard Coyle som Aberforth. Nifflaren från de tidigare filmerna har också fått en egen poster, och ett namn. Tydligen heter den Teddy. Och helt ärligt så är ju han seriens bästa karaktär. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Game of Thrones möter Walking Dead

 Okej, jag är medveten om att "Game of Thrones möter Walking Dead" inte alls är en korrekt beskrivning av The Last of Us , varken ...