onsdag 9 februari 2022

Zack Snyder castar halva Hollywood i Rebel Moon


Zack Snyder är i full rulle med att bygga nya filmuniverse efter att han lämnat DC och Warner Bros för Netflix. Hans första nya projekt var Army of the Dead, en zombie-heist med Dave Bautista. Den möttes av ljumma recensioner, men blev tittarsuccé (och jag gillade den!). Snyders nästa film blir en egenskriven sci-fi som han jämfört med Star Wars. Rebel Moon heter den, och Snyder verkar ha satt halva Hollywood i arbete här. Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Jena Malone och Ray Fisher är bara några av namnen i filmen. Något releasedatum finns mig veterligen inte ännu, men 2023 känns väl som en rimlig gissning.

Jag ser definitivt fram emot detta, särskilt om Rebel Moon lyckas med att vara Star Wars för en ny generation. Snyder är definitivt en filmskapare som rent visuellt verkligen hör hemma i sci-fi, filmen lär vara snygg som tusan. Sedan är herr Snyder kanske tyvärr inte världens starkaste manusförfattare, när hans filmer brister är det ofta på det området, men får han fria tyglar av Netflix och tillåts göra Rebel Moon till det fem timmar långa och visuellt snordyra epos han vill så kan detta nog bli riktigt, riktigt bra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Game of Thrones möter Walking Dead

 Okej, jag är medveten om att "Game of Thrones möter Walking Dead" inte alls är en korrekt beskrivning av The Last of Us , varken ...