torsdag 28 april 2022

Försöker Dave Filoni återuppliva Clone Wars i smyg (igen)?

 

Det blir ytterligare en animerad Star Wars-serie, rapporteras det av bland andra Screen Rant. Den kommer heta Tales of the Jedi, och berättas i antologiformat. Dave Filoni verkar vara involverad. Mer än så vet vi inte ännu, men om cirkus en månad, på Star Wars Celebration, kommer vi få mer information. 

Spontant tänker jag att det här luktar som ännu ett försök från Dave Filonis sida att återuppliva Clone Wars i smyg (The Bad Batch är försök nummer 1, och lyckades väl rätt väl). Dessutom lyckades han ju faktiskt återuppliva Clone Wars på riktigt också, för en avslutande sjunde säsong. Han har också mosat in Ahsoka i mer eller mindre alla Star Wars-titlar som han lyckats lägga vantarna på. Att även Tales of the Jedi skulle fokusera på Clone Wars-jedis känns logiskt. Om så är fallet hoppas jag dock på andra än Anakin, Yoda, Obi-Wan, Mace och Ahsoka. De har tusentals berättelser redan. Ge tid och utveckling åt Kit Fisto, Plo Koon, Aayla Secura, Luminara Unduli, Saesee Tiin, och alla andra bakgrundsjedis från prequelfilmerna. Det vill jag se. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Game of Thrones möter Walking Dead

 Okej, jag är medveten om att "Game of Thrones möter Walking Dead" inte alls är en korrekt beskrivning av The Last of Us , varken ...