tisdag 14 juni 2022

Vad tusan händer med Armor Wars egentligen?


 Marvel fortsätter spruta ur sig filmer och TV-serier i vansinnigt tempo, men det är ett projekt som det är misstänkt lite väsen kring: Don Cheadles War Machine-spinoff Armor Wars. Serien var i den "andra vågen" av Marvelserier som bekräftades, (tillsammans med Secret Invasion och Ironheart) under Disneys Investor Day 2020. Secret Invasion har avslutat sin inspelning, och Ironheart börjar spela in nu i sommar, och har castat lite roller, men kring Armor Wars är det tyst. Ett rykte som cirkulerade för ett par veckor sedan hävdade att Armor Wars mer eller mindre låg i malpåse för tillfället, då många av seriens element flyttats till Ironheart. Det är inte helt ologiskt: bägge serierna handlar om Iron Mans arv, och har protagonister som använder sig av Iron Man-dräkter. 

Blir Armor Wars nedlagt då? Ingen aning, men för tillfället ser det inte särskilt ljust ut, särskilt inte med tanke på att Echo, som utannonserades efter Armor Wars redan satt igång inspelning, och att även House of Harkness, också ett senare påfund, verkar ha kommit längre i produktionsprocessen än Cheadles serie. Det är olyckligt, både med tanke på att James Rhodes/War Machine är en cool karaktär, och att Don Cheadle är en skicklig skådespelare som inte fått sin tid i MCUs rampljus trots mer än tio års trogen tjänst. Personligen känner jag att det borde finnas plats i Marvels universum för både Ironheart och Armor Wars, och jag hoppas verkligen att Kevin Feige och kompani känner likadant, och lyckas blåsa liv i serien igen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Game of Thrones möter Walking Dead

 Okej, jag är medveten om att "Game of Thrones möter Walking Dead" inte alls är en korrekt beskrivning av The Last of Us , varken ...