onsdag 9 mars 2022

Bilder på Kenobi


 Entertainment Weekly har gått ut med de första bilderna från Obi-Wan Kenobi, Disney+ serien om Ewan McGregors populäre Jedimästare från Star Wars. På typiskt Star Wars-manér så visar de typ nada, utan mest bara Kenobi som ser bekymrad ut i olika miljöer. Det mest intressanta är att vi får en första titt på Reva (spelad av Moses Ingram), en av seriens skurkar, och tillika en av Vaders Inquisitors. Hennes rustning påminner en hel del om Second Sister bär i Fallen Order, och det ser snyggt ut. Hoppas bara att hon har en hjälm. Inquisitors ska ha hjälmar som ligger i gränslandet mellan coola och absurt fula. Det kommer liksom med jobbet. 

EW har även lite text till bilderna, bland annat ett par korta citat från Moses Ingram, som pratar om Reva i relation till the Grand Inquisitor, vilket pekar mot att han kommer dyka upp i serien, förmodligen spelad av Rupert Friend, vilket den här bloggen tagit upp tidigare. Kort sagt tycker jag att det är oerhört segt att de inte fortsatt med Jason Isaacs i rollen, även om Friend är oerhört lik Grandy. 

Det mest spännande med bilderna (bortsett från vår första titt på Reva) är att de pekar på att en trailer är runt hörnet. Den här typen av första reportage och bildsläpp följs ganska ofta av en trailerdebut (det var ju till exempel så Amazon gjorde med The Rings of Power nyligen). Och det är ju bara två och en halv månad kvar till seriens premiär, trots allt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Game of Thrones möter Walking Dead

 Okej, jag är medveten om att "Game of Thrones möter Walking Dead" inte alls är en korrekt beskrivning av The Last of Us , varken ...